Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Maska velkoměsta

Maska velkoměsta

Točí se mi hlava
přesto vnímám svět
víc než za střízliva
to dá rozumět

tady,
pod lampami
co osvětlují
lehce zmrzlou zemi

tančí múza s múzou
jen těm děvkám zaplatit
ať jdou s námi

vlčí mlha
před očima
a vzduch voní čtvrtou ráno
když ještě spí
kartónový svět

jdu domů spát
střízlivět

než bude úplně probuzen...
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 16.2.2013
Přečteno (95x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, K.Katerina, děda včela, NikitaNikaT., Retor, Marcone

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti