prostoduchá
prostoduchá
Anotace: ze života kohokoliv
jako rozkaz gravidity
malé plus
vykřičník nad řití
uterus
kam chlapi rádi se řítí
na břehu Dyje
vítám tě Die
co vede tvé kroky do Čech
chlamydie ?
takhle dopadá spěch
Publikoval(a):
Marcone, 16.2.2013