Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

*Jaro bude,bude,bude

*Jaro bude,bude,bude

Květka Š. Básně » Roční období (jaro, léto, podzim, zima)

Anotace: i když až asi podle kalendáře...

°°°°°°°°°°°°°°
Na rozkvetlé louce
tam je ale barev
to prý ztratil malíř
svoji paletu
a pro jarní vůni
pro chuť nektaru
si lítá včelka,čmelák
i motýl
od květu ke květu.

Na květy si sednou
to sladké mlsají
a zamáváním křídly
těm květům,
jako džbánkům
za sladkost děkují.

Pod pampeliškou cvrček
cvrčkové cvrliká
a louka si to chválí
„moc pěkná muzika“.
Do rytmu zvonky zvoní,
konvalinky voní
a při sluníčku na louce
i mravencům je
do tance.
~~~
Je prostě krásně
je jarně,náramně…
~~~
Publikoval(a): Květka Š., 16.2.2013
Přečteno (1240x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ružka, děda včela, NikitaNikaT., Robin Marnoli, Retor, Linzerka

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 19:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti