7 a čtvrt minuty
7 a čtvrt minuty
Na svět se dívat
skrz bílý papír
rozeznávat obrysy stromů
narážet do zdí
pod růžovým nebem
samotná
a kolem jen tisíc nepřejícných tváří
utíkat
mít v plicích kouř
snad nechytí mě
tady
jen mraky si můžou v klidu plout
a spát
ne jako já...
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 15.2.2013