Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nebe plné hvězd

Nebe plné hvězd

Soptík 13 Básně » Deprese

Anotace: beznaděj,deprese,touha po lásce nebo něčí přítomnosti

Proč na nebi je tolik hvězd
a já jsem tady sama?
Proč ze stolu bych měla smést
tohle nedopsaný drama?

Jsem jen tichá píseň múzy,
jež nemá děj.
Jsem jen zámek plný hrůzy
to já jsem beznaděj-tmavá.

Jsem jen nekonečnou vášní,
jež chce cítit teplou dlaň.
Chci jen dotek který zkrášlí
jsem Dartaňan
se srdcem na dlani.

Proč na nebi je tolik hvězd
a já jsem tady sama.
Proč na zemi je tolik cest
a já jen pod hvězdama?
Vždyť já jen chtěla bych ...
... nechat se vést a milovat.
Publikoval(a): Soptík 13, 14.2.2013
Přečteno (282x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kiwi-Alone, Retor, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti