Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Podzimní listí

Podzimní listí

Shasea Básně » o Přírodě

Anotace: Když přišel podzim...

Po půl roku zelenou barvou se kryjí,
žádný nevyčnívá, oči je míjí.

Pak přijde podzim, poslední část života,
každý se předhání, jak v barvách vyniká.

To naposledy se snaží, co jim stačí síly,
aby alespoň barevnou vzpomínkou v očích lidem zbyly.
Publikoval(a): Shasea, 14.2.2013
Přečteno (419x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, Lugilla, LifeIsFight

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti