Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

*Do žita

*Do žita

Květka Š. Básně » ostatní ...

Anotace: tam spadla hvězda..

Měsíc
*******
Měsíc přes mraky
září v modrém nebi
jen tak si visí
ve špičkách borovic
měsíční třpyt
pak lije víc a víc
na vodní hladinu
té řeky v údolí.

A bílý racek
sám letí nad lesy
ztratil snad druhy?
Někde, kdesi…
Racek to nebyl,
sám nikdy nelítá
to padala hvězda
a spadla snad do žita.

.............
Publikoval(a): Květka Š., 13.2.2013
Přečteno (101x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, děda včela, Ružka, modrá, Retor, LifeIsFight, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 05:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti