Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Moje první láska

Moje první láska

Katty1kacenka Básně » Smutné

Anotace: Bylo šeredné odpoledne

,hnusný večer,zdálo se mě o mrtvé milé,jsem z toho zmatená,milovala jsem ji strašně,teď leží v hrobě studená.Milovala jsem ji tolik,že se my o ní zdá,povídáme spolu,snad mě k sobě netahá.Ale ten večer,ta strašná noc,no nedivila bych se ani moc.Je listopad,lepší to nebude,venku je sychravo a v hlavě se honí myšlenky,proč zrovna teď mě milá oslovuje,proč volá.Jsem ráda že mohu mluviti,ale k čemu to povede,co můžu věděti.Je hnusně,samý déšť,kdes bys dneska byla milá má,nebýt té smrti zbytečné a slzy vyteklé,co po mě chceš?Co?Nevím,mám zmatek,nechci jít za tebou i když to láká,nechci ne nechci.Je listopad podzimní měsíc,zemřela tě máti,víš to Nadi?Zemřela ve spánku,jde za tebou,rozloučím se s ní a kytku pošlu s ní,ať tě voní jako léto a ne ten splín.
Publikoval(a): Katty1kacenka, 13.2.2013
Přečteno (114x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 07:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti