Na svatého Valentýna
Na svatého Valentýna
Anotace: Valentýn z pohledu jednoho mého kamaráda:-)
Na svatého Valentýna
pozvala mě Kateřina
do Stromovky na procházku
toužila mi vyznat lásku.
Kateřino, Kateřino
zanech řečí,nalej víno
vlez do teplé postele
zaláskujem vesele.
Publikoval(a):
Ružka, 13.2.2013