Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska, to je poklad světa!

Láska, to je poklad světa!

Allex Básně » o Lásce

Anotace: Jednou takhle ve tmě, ruku v ruce jsem měl a bylo mi fajn!

LÁSKA, TO JE POKLAD SVĚTA!


Slunce zapadá, měsíc vychází a je noc,
ti dva bloudí černou tmou po polní cestě.
Měsíc jim svou září přichází na pomoc,
tlumené světlo se blýská chlapci na vestě.



Hrubá ruka v ruce něžné hrdě se nese,
vůně dívčích vlasů line se borovým lesem,
srdce pod tím tlakem na hrudi rychle plese,
dávno vím jaký je rozdíl mezi faleší a esem.



Zamilovali se opravdovou čistou láskou,
k životu jim nic nechybělo, měli sebe.
Se srdcem přilepeným, možná páskou,
děkovali za to, že při nich stálo Nebe.



Co je víc než věrná láska? Čeho je na světě víc?
Mít svoji vysněnou dívku a milovat ji ve dne v noci.
Muž nemusí hledat dívku, co ztratila na plesu střevíc,
protože propadli kouzlu té bláznivé zamilované moci.
Publikoval(a): Allex, 12.2.2013
Přečteno (492x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GAIA77, a1ička, NikitaNikaT., Retor

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 04:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti