Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Opravdu moc děkuji :). Taková slova potěší.
12.2.2013 14:56 | Unnamed
Že umíš básnit, jsi již dokázal, rovněž tak malířem, protože docela pěkně maluješ lásky plná slůvka. Ať Ti to vydrží co nejdéle.
12.2.2013 9:54 | děda včela