Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Vnímavě smyslná,jedna z mála, která mě v poslední době fakt zaujala. ST.
13.2.2013 2:20 | Ružka
tahle básen prostě zapáchá smutkem,beznadějí,tvrdým dopadem z neštastné lásky(nečekané zjištění,realita,končně otevřené oči na chvíli....ale),alkoholem a ještě možná chybí kání.
metafory a přirovnání luxusní a zaroven srozumitelné.
12.2.2013 21:59 | Martin Havlíček
Marku, je krásná, melancholicky odstíněná, poskládaná z mnoha dílků, které k sobě překvapivě dobře ladí... Moc se Ti povedla.
11.2.2013 21:33 | Lugilla