Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zrání

Zrání

tleskot Básně » o Životě

Anotace: Jak člověk zraje

Jak člověk roste
zraje jak plody stromů v ráji
algoritmy života v něm zakoření
a stává se stromem, keřem, trávou,
velrybou, medúzou i rybkou plevelnou
tou malou šeredkou, která je tak důležitá
aby se zrodila královská omáčka
bujabéza života.
Publikoval(a): tleskot, 11.2.2013
Přečteno (156x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Retor, NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 18:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti