Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bůh ví?

Bůh ví?

Tak rád bych a každý den
ti vyznával lásku
darem či slovem jen
a zval tě...
třeba na procházku.

Tak rád bych a denně
se dotýkal tvé kůže
kolik divů světa lze nalézt v jedné ženě?
To neví ani Bůh, že...

Tak rád bych a napořád
zůstal v tvém srdíčku
Láska je bláznivá
a nemá žádný řád
a proto teď čteš si tuhletu básničku.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 10.2.2013
Přečteno (508x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Krokyno, Retor, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti