Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dálka

Dálka

Hloubkou noci
jedu k Tobě
sevřená v autě o třech dveřích

před světla skáčou mi divé srny
srdce
jak když maraton běžím

kolem jen stromy
co mi z dálky mávaj

...

ještě dva kilometry
a pak...
nedočkavost i dálka překonána
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 10.2.2013
Přečteno (55x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti