Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

chřipka

chřipka

eriosma Básně » ?nezařazené?

Anotace: při nemoci je člověku tak zvláštně

Probuzení do snu
pod tíživým tlakem moře.
Slyším hučení, sykot.
Vše tak tiché a přece ohlušující.

V hlavě dutá bolest;
jak usilovně skřeti pracují.
Nevidím nic jen stíny
a přece mne pokaždé oslepí.

Ruce a nohy se mění v kořeny,
síla poutá mne k zemi.
Nemůžu se pohnout.
A mé srdce stále buší...buší...
Publikoval(a): eriosma, 10.2.2013
Přečteno (90x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti