Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Meteorologický půst

Meteorologický půst

Houpačky na hřišti nesviští
Déšť je umlčel

Ony však vydrží
dost toho snesou
vždyť mají nosnost
do sto kilo!

Mraky se odplazí
někam stranou
Poslední kapky
stečou ze sedaček...

Vítr je osuší

Přijedou auťáky
různých značek
Dětičky zasednou
malými zadky

Tlachají babičky
tlachají matky...

...o tom jak hrozně lilo
Publikoval(a): Doradolanska, 10.2.2013
Přečteno (209x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Retor

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 19:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti