Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Víra ve výru nepokojů

Víra ve výru nepokojů

Křesťanský milice
největší jsou zm*di
v Sabře a Šatíle
zabíjeli lidi.

Židi zase buzeranti
umučili Krista
ani víra Islámu
není dvakrát čistá.

Prorokovi do turbanu
tím si buďte jisti
umístily bombu
sami Islamisti.

Ve čtvrtý sůře
nazývaný Ženy
teče krve jako z vola
stříká všemi směry.

Ženy svoje mlátěj
nevěřící upalujou
ni ve věžích opevněných
už se neukryjou.

Je mi jedno jestli jsi
Křesťan Muslim Žid
jen nedělej rotyku
a žehnej všem klid.
Publikoval(a): ZENITZERO666, 10.2.2013
Přečteno (123x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ružka, Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti