Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

*Plamínek...

*Plamínek...

Květka Š. Básně » o Lásce

Anotace: Až poslední plamínek...

~Plamínek~
~~~~~~~~~~~~~
Až poslední plamínek
v ohništi dohoří
a dým tenký
jak nitka stoupá
tak i láska
snad k tobě zahoří,
neboj,
na polibky nebude skoupá.

Ta tenká
nitka dýmu
snad srdce si maluje
to ale ve vzduchu
moc dlouho nevydrží,
párek motýlů
tam kolem poletuje
na naší lásce motýlům
asi nezáleží.

Má láska snad
můj milý ti postačí
i když je úplně obyčejná,
hlava se z ní
ani netočí
je však už léta věrná
~~~~~~~~~~~
~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 9.2.2013
Přečteno (369x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: miraku, bera, Marcone, Retor, děda včela, J's ..

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 04:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti