Deprese
Deprese
Připadám si jak zajatá ve skleněné kleci,sice vidím ven na ptáky a stromy,ale sáhnout nemohu,je to sen?Jsem v kleci,podemnou hluboká díra a já sedím na krajíčku a Přemýšlím jak dál.Díra láká,ptáci taky,ale ta klec je nerozbitná a ten svět venku jen sen?Nemohu se pohnout,mohu jen koukat,kam jsem se to dostala?Je to sen?Není rádce jak v pohádce,není princ,co by mě unesl,jsem zakletá panna ve skleněném skeletu.Je to sen?Díra tak láká,vím já co je dole?Raději nemyslím,nebo dolu skočim a ptáky neuvidím.Je to sen?Pomoc lidičky pomoc,nechci zhynout v díře,ani být ve skleněné kleci,chci žít jako vy,milovat,srdce dávat a být milována Musí to být jen sen?Nemyslím,raději ne,jen tiše sedím a koukám na svět přes to sklo.
Publikoval(a):
Katty1kacenka, 7.2.2013