Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V dlaních

V dlaních

Máš v dlaních začátky i konce
mé cesty vzhůru, do ráje,
blíží se z dálky cinkot zvonce,
ženou beránky do háje…

Máš v dlaních naruby i líce,
mých dnů i nocí bezesných,
prolétám jako létavice
tvým životem a se mnou smích.

Máš v dlaních ruměnec mých tváří,
hořím pod tvými doteky,
roztrhám listy v kalendáři,
s tebou už budu navěky.
Publikoval(a): nejsembásník, 7.2.2013
Přečteno (134x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Doradolanska, Martin Havlíček, děda včela, Retor, modrá

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 04:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti