Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Co bude ?

Co bude ?

Hoňme se
za mraky
lenivě
do dálky

až slížeme všechno zlato ze slunečnic
návštíví nás andělé se srdcem z oleje
ukážou nám kam jít
kam se dále ubírat
na tomto světě prastarém

pro vůni šeříků
a spadlých listů podzimu
budeme se před velikou pomstou zhůry
skrývat

v rozpadlých domech
spolu s dušemi zbloudilých
pod zemí
jak lidští krtci

žádné prachové peří
na které bychom měli ulehat
jen štěrk a písek
strach
a zadek do hněda

co bude
až z hořících vraků aut
bude stoupat dým
rozbombardované domy
a žádný přeživší co tady zbyl
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 7.2.2013
Přečteno (70x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, děda včela, J's .., Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti