Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zapomenutá

Zapomenutá

Voda zatekla do mělkých důlků
ve stařičké dlažbě
a tou tíhou mrazu
svaly se trhají jako zpuchřelé lano.

Jsem nevyrovnaná s pohledy,
které mlčí do země –
s nánosy vlastních zoufání,
ukrytých za plůtky ze skořice.

Oděrky na rukou, tvářích,
úsměvy zapomenutého dítěte
schovávám potají do vlasů;
a slzy jen dvakrát chutnají

po lásce nebo nevoli
Publikoval(a): Lugilla, 6.2.2013
Přečteno (236x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marcone, qala, Martin Havlíček, modrá, J's ..

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 07:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti