Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

A budu šťastný muž

A budu šťastný muž

Unnamed Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Znáte ten pocit, když znáte někoho, s kým jste přesvědčeni že chcete prožít celý život, pořád to nevychází, ale i tak se nechcete vzdát?

Chtěl bych ti popsat svoji lásku
jak to bývá v řádcích z románů,
Chtěl bych tě sledovat jak usínáš v noci
a probouzíš se po ránu,
a budu šťastný muž.

Nosit ti květiny a do postele snídaně,
hladit tě po tváři a líbat na dlaně.
Každý den ti nechávat na polštáři básně,
ve kterých ti vylíčím jak je mi s tebou krásně,
a budu šťastný muž.

Miluju tvůj úsměv, kterým jsem vždy ohromen,
miluju tvý oči co mě dostávají do kolen.
Když jsem vedle tebe tak je mi najednou hej,
tak mi splň to malé přání a svou ruku mi dej,
a budu šťastný muž.

A když budu šťastným mužem, budu si konečně jist,
že k sobě už patřímě stejně jako strom a list.
Budu mít nekonečnou inspiraci ke každé básni,
každý den se probouzet s úsměvem a budu šťastný,
a budu šťastný muž.
Publikoval(a): Unnamed, 6.2.2013
Přečteno (639x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Retor

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti