Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hladová

Hladová

srpen Básně » o Lásce

Anotace: ...

Hladová…

Měla ho ráda a on ji měl rád,
než na jiné srdce - dostala hlad.
Po lásce zůstala - jen jizva na kůži.
a léta hladová, jenž nevoní po růži.

Když přijde noc - temná a černá,
kdy spánku brání - vzpomínka věrná.
Zármutek v duši - cestu si proklestí,
aby nás objala - matka všech bolestí.

Jak jenom pochopit, že mohlo se stát,
že oheň planoucí - přestane plát.
Že lány úrodné - staly se pustinou,
kde srdce bez lásky - pro jiné zahynou…
Publikoval(a): srpen, 6.2.2013
Přečteno (208x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: bera, Robin Marnoli, Retor, J's .., děda včela, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 04:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti