sedmikráska
sedmikráska
vyprávěla sedmikráska
o tom co je to láska
o tom že roste štěstí
tam v mechu u rozcestí
opojeni vůní stromů
pospícháme rychle domů
chcem se milovat
však nevíme jak
jenom rosa v trávě
a motýl co právě
na sedmikrásce sedí
do očí štěstí hledí
chce se milovat
i on neví jak
slunce rosu vysušilo
motýla štěstí opustilo
krásu zakryl prach
lásku sevřel strach
a ta sedmikráska
už neví co je láska
už zná bolest z probuzení
a to pro květiny není
Publikoval(a):
anotal, 5.2.2013