Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
no už by to chtělo sestřelit kouř z komíná...nebo skončíš v blázinci...básen je opět výborná,rozuměl sem,kde jsme mohli mi lidé dávno být,kdybychom sebou netahali to ego.
4.2.2013 20:41 | Martin Havlíček
Moc hezky jsi začal, první strofa je neskutečná, ale pak to trochu k závěru upadá. Já nevím, něco mi tentokrát v Tvé básni chybí...
4.2.2013 12:39 | Lugilla