život
život
Cejtím se prázdnej
jako dopitá flaška
vypil mě život
jednou končící fraška
Pořad a znova
tahal často za drátky
už mě to nebaví
už je konec pohádky
Překonal jsem
endorfin toleranci
je čas na tvrdost
radost je na konci
Publikoval(a):
ostuda lidstva, 3.2.2013