výhybka do odpusť mi.
výhybka do odpusť mi.
jedinečná
jakou už nikdy nenajde
tolik odhalených pravd
do budoucího prázdna.
ztratila víru
on, pavučinu neusnoval
a když už i láska si řekla
že je na čase jít dál
nedokázal křičet.
Publikoval(a):
Marcone, 3.2.2013