Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

První Milování

První Milování

Honza měl Kačku rád,
už to nebyl jenom kamarád.
Krásný vztah spolu měli,
výročím ho oslavili.

Mladí byli přece,
pozval ji na procházku k řece.
U řeky nabídl ji ještě víc,
pozvání do bytu, bez hranic.

Za dveřmi bytu usmál se nesměle,
pozval ji k sobě do své postele.
Od blůzky knoflíky létají,
oba dva se svlékají.
Něžně hladili se.
Vášnivě líbali se.
Zuřivě mazlili se.

Ochrana nasazena.
Kačka připravena.
Usmáli se na sebe,
tvářili se vesele.
Oba dva tuší,
že jim srdce buší.
Hodinu bojovali,
a jen se milovali.

Výdech, nádech, výkřik, slast, nirvána…

Honza Kačce do ouška zašeptá,
že miluje ji, jestli nechce být jeho nevěsta.
A tak je hotovo,
boj vypukne na novo.
Po boji Honza vadne,
Kačka chřadne.
Do tepla pod peřinu hrabou se,
ráno zase najdou se.
Publikoval(a): Radous.fly, 2.2.2013
Přečteno (272x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 04:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti