Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Místo serenády přišel rekviem

Místo serenády přišel rekviem

Za zvuků
symfonických orchestrů
pozoruji
tiše
bez bázně
vpíjení krve do sněhu

karmínová červeň
a pak tu panenskou růž

z oblohy se tiše snáší déšť
snad pro tebe
pro tu chvíli pietních zážitků

sni dál
dívej se na mě z nebe
schovám nůž
a kráčet budu rozbředlou alejí
již bez mrazu

v tichosti domova
s pocitem největší viny
se oddám žitné
a provazu...
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 2.2.2013
Přečteno (92x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, Martin Havlíček, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 07:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti