Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Slunečný květe

Slunečný květe

deca Básně » o Lásce

Anotace: Rozlej zas své světlo světem a zasvit snadno tam, kde život přes okraj do tmy padá

Miláčku zlatý Slunečný květe,
zdravím Tě a klaním se ti dnes,
jako včera a všechny dny...

K Tobě se unikám,
s Tebou se setkávám, 
v krátkých chvílích dne...

Rozlej zas své světlo světem
a zasvit snadno tam,
kde život přes okraj do tmy padá!
Publikoval(a): deca, 2.2.2013
Přečteno (267x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martina Primová, Retor, Robin Marnoli, NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 04:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti