Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Křečci

Křečci

Křeček je malá myšička
vím jen že má rád zrníčka
zrníčka třeba z jablíček,
hlavně mu nedejte krajíček.

Po krajíčku by rozhodně stloustl
musel by do posilovny,aby
z těch příštích soust nebyl toust!
Publikoval(a): Kokča, 1.2.2013
Přečteno (783x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, Robin Marnoli, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti