Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zmizet

Zmizet

Do mraků
chci se dívat
když bude den
nechat se oslepit září
ateistického nebe

chodit s hlavou vztyčenou
opilou nesčetně fantaziemi
spát
na travnaté peřině

a možná
někdy

až vyjdou hvězdy

sebrat své unavené tělo
a vzdálit se
do lesů
na břehy močálů
do polorozpadlých haciend

a už nikdy
nevrátit se zpět
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 31.1.2013
Přečteno (127x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, Martin Havlíček, deca, děda včela, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti