Jarní noc
Jarní noc
Je krásná jarní noc, hýřící třpitivými záblesky hvězd do zlata.
Měsíc vyzdoben slavnostním žárem svým, kráčí a k nohám se mu sklání oblaka.
Vše jaksi odumřelo zmámeno denním životem, všude ticho,jen nástroj ladí cvrčekhudebník.
A náhle slyšíš podivné nástroje a nad tím vším stojí cvrček kapelník.
Noc sklání se a jitro pomalu začíná vládnout po kraji.
Den probouzí se k novému životu,jen cvrček kdesiv trávě volá-dohraji:-)
Publikoval(a):
baxinaw, 31.1.2013