První a Poslední
První a Poslední
Anotace: ..to se holt.. někdy tak něco přihodí.
Až jednou přiletí pták,
A na křídlech svých,
Odpovědi na mé otázky
Přinese..
Pak možná budu šťastná,
S tebou či bez tebe,
Každá chvíle bude jasná,
S tebou či bez tebe.
Až najdu cestu,
co nevede za tebou,
až jednou hlesnu,
o sobě před tebou.
Pak budu to konečně já,
Zas jasná a krásná,
Už dávno jsem nebyla svá,
Marně si vzpomínám.
Až mě nepoznáš,
Budu to já,
Když se nepřiznáš,
Otočím se zas.
Ta chvíle dlouhá,
Když mě hladíš,
Vteřina pouhá..
Ničím už nic nezměníš.
Publikoval(a):
Ančés, 30.1.2013