definitiva
definitiva
Anotace: asi trochu alter...coolsender
kdo jsi že musíš vypadnout
ze střechy na měkkou zemi
tisovou větví nechat si
sešvihat obličej do krve
pomalu přicházet
s definicí rychlého konce
nemýlit se v rozhodnutí,
nedám ti další možnost,
pokud to neuznáš.
"Ne dík ... "
...
Publikoval(a):
Marcone, 29.1.2013