Sama
Sama
Ve tmě jdu
a tma jsem
nikdy se nenajdu
bloudím černým lesem
kdo jsem já
nemám ponětí
kolem mě stíny
též v stínu
ale prokletí
sama a nikdo jiný
ostatní šli zachraňovat
své nohsledy
sama proti všem
zbyla jsem poslední ?
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 28.1.2013