Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže
a
Levý sloupek - navigace
Menu
Sbírky, Knihy
Básně
Povídky
Úvahy
Pohádky
Fejetony
Romány
Reportáže
·
Autoři
·
Přidej vlastní dílo
Doporučujeme
Přání, Pohlednice
Nejlepsi
Kasino
Proc byste meli hrát online casino
Vánoce v suchu už v září?
Pohlednice
Kam pro vánoční dárky?
profit
Citáty
Vtipy
Služby
Diskusní fórum
Podpořte nás
Hledáme pomoc
Reklama
Kontakt
Příliv
Příliv
Lugilla
Básně » o Lásce
Anotace:
...
Už není co víc napsat
na vnitřní stranu květů,
ty jako křehký provaz
obepínají mi tělo.
Do zaprášených oken
jsem nalákala zelenavý příliv,
aby opatroval všechny dojmy,
které už nemám kam dát...
Publikoval(a):
Lugilla
, 27.1.2013
Přečteno
(276x)
Tipy (12) ... dát
Tip
/
SuperTip
Poslední tipující:
deca, NikitaNikaT., Martin Havlíček, děda včela, Robin Marnoli, modrá, Marcone, qala
Komentáře
(6)
Doporučit
(0x)
Tisk
Pravý sloupek
Uživatel
Email:
Heslo:
»
Registrace zde!
»
Zapomenuté heslo?
Autoři online
-
Spodek
Stránka generována 11.11.2024 11:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti