Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Studentská láska.

Studentská láska.

děda včela Básně » o Lásce

Anotace: Jen tak... .. jedna starší z dob studií...

Studentská láska je krásně nevinná,
tak to nějak začíná.

Poslyš hochu rady moudré,
na potkání líbej děvy,
polaskej jim vnady mladé,
trhej hrozny z jejich révy,
střez se jim však srdce dát,
neslibuj, měj je rád.

Oheň svůj střez citům vyšším,
nedávej jim perly zlaté,
užívej děv jako vína,
měj je jako srnky jaté,
střez se jim však srdce dát,
neslibuj, ale měj je rád.

Studentská láska je tak nevinná,
rozchodem však končívá.
Publikoval(a): děda včela, 26.1.2013
Přečteno (294x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Doradolanska, Krokyno, richie., Kristička M., Retor, Psavec, NikitaNikaT., Martina Primová, Martin Havlíček, modrá

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 04:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti