Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Květinová

Květinová

Na křídlech nočních motýlů
Já k Tobě se tiše snesu
Zahrát Ti sonátu milostnou
Opsanou z tmavého vřesu

A opojná vůně heřmánku
Napíše z dalších tónů věty
Nejen člověk umí psát
Ve snech to dokáží také květy

Na křídlech vážky bzučící
Snesu Ti svoje srdce
Co k Tobě cítím
A jak Tě mám rád
Přečtou si Tvé něžné ruce

A cvrčci trylky zahrají
Bez sáhodlouhých vět
Pak orchidej vpletu Ti do vlasů
Jak moc Tě miluji
Poví ten květ
Publikoval(a): Rendys1970, 25.1.2013
Přečteno (241x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, děda včela, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 04:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti