Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Díky

Díky

Jsi ta nejkrásnější,
růže všech růží,
A jeden jelen,
po tobě touží…

Touží moc a moc,
mít tě v náručí.
Nikdo však neví co si
tvé srdce poručí.

Miluju tě, na tom nic není.
Ale hodně to znamená.
Láska chodí kolem,
ničím neřízená.

Děláš pro mě víc než si myslíš,
víc než vůbec víš.
Nikdo mi nikdy nebyl,
než ty blíž…

Probudila jsi mé srdce,
vykopala mě z hlubin.
Teď se v něm láska blyští,
jako diamant či rubín.
Publikoval(a): Jelínek Rockefeller, 24.1.2013
Přečteno (757x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 23:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti