strach
strach
Anotace: stejný spoluautor. Jemu děkuju za trpělivost se kterou se mnou spolupracuje. Díky Soňo.
Bojím se smrti,
že sebere mi bolest.
Bojím se nedotknutí,
lásky bez nadechnutí,
života naruby bez hranic
a pak už jen věčnosti
i když ... co je víc
možná vědomí konce
a strach z boha
ve kterého nevěřím
snad touha i když strohá
poručila páteři,
poručila ohnout se.
moje dlaně brali
dokud nezmodrali
kdysi tak vstřícně
a já neměl nikdy nic
Publikoval(a):
Marcone, 24.1.2013