Schovaná ve verších
Schovaná ve verších
Anotace: ... no láska ...
Schovaná ve verších
Psaním se odkrývá
Má láska největší
Tak krásná a nevinná
Vždy se mi vyjeví
Když slovy ji maluji
A stesku ubývá
I chmury se vzdalují
Střežím si vzpomínky
A chvíle s ní prožité
S tou dívkou báječnou
Není nic složité
Je mojím sluníčkem
Čtyřlístkem, stýskáním
Miláčkem největším
A krásným poznáním
Publikoval(a):
Rendys1970, 24.1.2013