Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pyramida

Pyramida

Puris Básně » ?nezařazené?

Anotace: Moc a úžas Egypta, z pyramid sálá, je nesmrtelně silná dodnes.

Cirkusový stan jak jehlan
chvěje se emocí zážitků proporcí
V šapitó
je celé mé jmění
ulito

Mocné jak zvony
vibrující tóny
aurou cti pověsti
zmáčnout prst do pěsti

Zvuk klouže po zdech pyramidy
jak hvězdný prach
mezi galaxiemi

Neslyšně pro všechny
fouknout si na vjemy
Publikoval(a): Puris, 24.1.2013
Přečteno (168x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marek Miko, ydnAxX, modrá, Retor, Lugilla, Martin Havlíček, smoljacek

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 19:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti