Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Paninka

Paninka

Cukr se rozpouští
v černé vodě
a stejnou barvu má
i moje svědomí
moje duše

nač to popírat ?

je to jako
podřezat plyšového medvěda
v metru za jízdy
otevírat dveře
párkrát se ožrat
párkrát zdrogovat

dát si rakvičky a věnečky
na pohřební hostině
než kousek svatebního dortu

číst budoucí život v kávové sedlině
pak o něm povídat a za to i brát prachy
žít v honosné vile
nežli ve squatu

být prostě jen bohatá dáma

- nočním městem se potloukat -
s miliony "přátely"
BOHATÁ A SAMA !!!
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 24.1.2013
Přečteno (69x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Retor, Martin Havlíček, smoljacek

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti