Volní jako ptáci
Volní jako ptáci
Anotace: ...básnička napsaná před usnutím a věnovaná jedné, mně velmi milé ženě...
Cítím se prázdně, podivně
snad steskem to je.
S Tebou i ptáky létat
ve vzduchu pod horami.
Přetrhnout zemské spoje...
Cítím se prázdně, znaveně
snad touhou to je.
S Tebou ptáky lekat
ve vzduchu nad horami.
A milovat se bez boje...
Cítím se plně, vzrušeně
snad citem to je.
S Tebou na ptáky čekat
ve vzduchu za horami.
Dobrou noc, lásko moje...
Publikoval(a):
Petr Malý, 24.1.2013