Ohlodávající
Ohlodávající
Už kolikrát
jsem měla chuť
skočit z té nejvyšší skály
nechat své tělo ušpinit
pískem a prachem
tam dole
posledním společníkem
vzduch
kousky masa
měsíční kameny posypat
a vlky
s tlamou od krve
vyjící blažeností
nechat pochutnat
prokletí děti noci
...
uklizeno
vyčištěno
zbydou leda kosti
radši to
než vystřelit si mozek z hlavy
a uklízečkám přidělat starosti
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 23.1.2013