Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Střepy

Střepy

Jakub Straka Básně » Smutné

Anotace: K zamyšlení.

Krev zasychající na zdi
a střepy rozbitého skla
vzpomínky uchovej si navždy
než zahalí tě tma

vzduch je plný prachu
a to co hledám je pryč
ač mé nitro je plné strachu
každým krokem jsem blíž

blíž k pravdě o mém srdci
které temnota zahalila
blíž k pravdě o mém srdci
že láska ze mě nezmizela.
Publikoval(a): Jakub Straka, 23.1.2013
Přečteno (261x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Borty, gogol, Kiwi-Alone, Retor, děda včela, Engliš, Robin Marnoli, Lugilla

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 08:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti