Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Štěstí

Štěstí

Borty Básně » o Lásce

Anotace: Má verze cesty za štěstím...

Můžete být na dně pekla samotného,
A přece se nesmíte vzdát,
Stojí za to opět vstát, najít v sobě cosi bojovného,
Ne vše je totiž tak špatné, jak mohlo by se zdát.

Přijde opět špatná chvíle, nevyšly vám vaše cíle,
A však jinde na světě, Dobro se již chystá,
Ty musíš bojovat, i když nevidíš výsledky své píle,
Neboj se, vítězství Dobra jsou vždy jistá.

Nečekaně, štěstí zjeví se,
Ty zvedneš hlavu, slunce zář uvidíš,
Všechny chmury a strachy ztratí se,
A ty zpěv anděla uslyšíš.

To ten anděl tvé štěstí jest,
Přišel na zem, políbil tě,
Nechal ses jeho půvabem svést,
A vydal ses po štěstí cestě.

Doufám, že jsi již uhodl,
Co to vyvolá, co štěstí přináší,
Musíš vědět, pokud tě do srdce někdo nebodl,
Že je to láska, ta co hory přenáší.
Publikoval(a): Borty, 22.1.2013
Přečteno (379x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 04:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti